Süper’de ilk randevu

Süper’de ilk randevu

Atiker Konyaspor bugün deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Bornova Stadında oynanacak maç saat 20.00’da başlayacak. İki ekip Süper Ligde ilk kez karşı karşıya gelecek

Atiker Konyaspor  Süper Ligin 16. Hafta maçında deplasmanda  bugün İzmir temsilcisi Göztepe ile karşılaşacak. Bornova Stadında oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak. Müsabakayı  Hüseyin Göçek yönetecek.  Göçek’in yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Erdem Bayık yapacak.  Maçın 4. Hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

SÜPER LİGDE İLK RANDEVU  

Atiker Konyaspor  ve Göztepe  bu akşam tarihlerinde Süper Lig'de ilk randevularına çıkacak.İki takım arasında alt liglerde karşılaşırken, Süper Lig’de hiç karşılaşmamışlardı.

Göztepe ile Atiker Konyaspor en son 2012-2013 sezonunda TFF 1.Lig’de karşılaşmıştı. Anadolu Kartalı sahasında oynadığı maçı 2-0 kazanırken, İzmir’de oynanan maç 0-0 berabere bitmişti.

KARTAL KAZANMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz hafta kritik Karabükspor maçını kazanarak ateş hattının bir basamak üzerine çıkan Atiker Konyaspor zorlu Göztepe deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçtan alacağı galibiyetle alt sıralardan biraz daha uzaklaşmış olacak.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Atiker Konyaspor’da önemli maç öncesinde bir çok oyuncu sakatlıkla mücadele ediyor.  Kulüp doktoru İhsan  Kürklü hafta içinde yaptığı açıklamada sakatlıklar ile bilgi vermişti. Kürklü “Ali Çamdalı’nın sağ üst adalesinde kanama ve 2.derece zorlanma, oyuncumuz Kadir Kaan Özdemir’in sol alt, Wilfred Moke ve Ömer Ali Şahiner’in ise sol arka üst adalesinde kramp ve ağrı, Amir Hadziahmetovic’in her iki kasık tendonunda tendinopati bulgularına rastlandı. Oyuncularımızın tedavilerine devam ediliyor. Ayrıca Ferhat Öztorun, Moryke Fofana, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak, Abdou Razack Traore ve Jens Jonsson’un tedavi süreçleri de sürüyor” açıklamasını yapmıştı.  Bu oyuncuların forma giyip giyemeyecekleri bugün belli olacak

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.