Süper Lig’de 21. randevu

Süper Lig’de 21. randevu

İttifak Holding Konyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 21. kez karşılaşacak

Süper Lig’de 21. randevu

 

İttifak Holding Konyaspor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 21. kez karşılaşacak

Yeşil-beyazlı ekip, rakibi ile lig tarihinde şu ana kadar oynadığı 20 maçta 6 galibiyet 11 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Konyaspor, 2006-2007 sezonunda başlayan Süper Lig rekabetinde rakibine son olarak Mayıs 2016'da mağlup oldu. Anadolu Kartalı evinde rakibine hiç mağlup olmadı Geçen sezon Konya'da oynanan karşılaşma 0-0 berabere biterken, Antalya'daki mücadele de golsüz beraberlikle sona ermişti.

KONYASPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

Konyaspor sahadaki performansıyla da dikkatleri çekiyor. Yeşil-beyazlı takım iç sahada 14 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, Süper Lig'de devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisinin sahibi oldu. Yeşil-beyazlı takım evindeki son 14 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik aldı.

Konyaspor, ligde Konya Büyükşehir Stadı'nda son yenilgisini 2020-2021 sezonunun 29. haftasındaki Fenerbahçe mücadelesinde yaşadı. 8 Mart 2021'de oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 3-0 kaybetti. Konyaspor o tarihten itibaren evinde çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

ANTALYASPOR’UN DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ

Konyaspor’un rakibi Antalyaspor bu sezon deplasmanda kötü bir performans ortaya koyuyor. Akdeniz ekibi deplasmanda oynadığı 7 maçın sadece bir tanesini kazandı. Antalyaspor diğer 6 maçın 2’sinde berabere kalırken 4 karşılaşmadan puansız ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.