Sungurlu’da ’tarım Ve İnsan Konulu’ Fotoğraf Sergisi

Sungurlu’da ’tarım Ve İnsan Konulu’ Fotoğraf Sergisi

Sungurlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.Özel İdare binası alt katında açılan sergide Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2015 y...

Sungurlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Özel İdare binası alt katında açılan sergide Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2015 yılında yedincisini düzenlediği "Tarım ve İnsan" konulu ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye girerek sergilenmeye değer bulunan eserler yer alıyor. Yoğun ilgi gösterilen sergi ilçede iki gün boyunca açık kalacak. Sungurlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür vekili Fatih Bahtiyar, "Sergimiz 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Özel İdare binası alt katında sergilenecektir. Sergimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

Açılışa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaattin Akel, Ziraat Odası Başkanı Dursun Karadereli, Kırsal Kalkınma Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Çorum Şube Müdürü Halit Yılıdırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür vekili Fatih Bahtiyar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.