Sun TV muhabirine saldırı

Sun TV muhabirine saldırı

Sun TV muhabiri İsmail Uğurlu, Konya Şeker Fabrikası önünde görevini yaparken fabrikanın özel güvenlik görevlileri tarafından darp edildi. Olayda muhabirin kamerası da kırıldı

Sun TV muhabiri Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan adayı Arslan Üstündağ’ın pancar yazılmaya gittiği ve fabrikaya alınmadığı yönündeki iddiayı haberleştirmek için Konya Şeker Fabrikası’na gitti. Fabrika önüne geldiği sırada Arslan Üstündağ ile Konya Şeker çalışanları arasında yaşanan hengameyi çekmeye başlayan muhabir İsmail Uğurlu, Şeker Fabrikası’nın özel güvenlik güçleri tarafından darp edildi. Elinden zorla kamerası alınarak darp edilen muhabir İsmail Uğurlu’nun hakarete de maruz kaldığı öne sürüldü. Olay üzerine polisi arayan İsmail Uğurlu, özel güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, konuyu adli mercilere intikal ettirdi.
CEMİYET SALDIRIYI KINADI
Konya Gazeteciler Cemiyeti, muhabire saldırıyı kınadı. Cemiyetten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Konya Şeker Fabrikası önünde, Sun TV muhabiri İsmail Uğurlu, gazetecilik görevini ifa ederken, Şeker fabrikasının özel güvenlikçileri tarafından kamerasına el konup, darp edilmiştir. Görevini yapmakta olan basın mensubunun darp edilmesini kınıyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.”
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.