Sultanlar mağlubiyete üzülüyor

Sultanlar mağlubiyete üzülüyor

Aramo Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor’da üzüntü hakim. Lige Ankaragücü mağlubiyeti ile start veren Yeşil-Beyazlılar bu gidişini İller Bankası karşısında da sürdürdü.

Rakibi karşısında fazla etkili olamayan temsilcimiz Setleri: 25-22, 25-20, 25-19 kaybetti. Bu sonuçla temsilcimiz lig sıralamasında 0 puanla 9.sırada yer alıyor. Öte yandan bu hafta kendi sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Yeşil-beyazlılar bu zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına ise bugün start verecek. Antrenör Mustafa Çayır nezaretinde hazırlıklarını sürdürecek olan temsilcimiz bu maçı kazanarak kötü gidişe son vermek istiyor. İller Bankası karşısında iyi oynamalarına rağmen sonunu getiremediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin” Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Oyuncularımız iyi oynadı ancak sonunu getiremedik. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maça iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz” dedi.
Öte yandan Voleybolda, Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde 2., Aroma Erkekler 1. Ligi’nde ise 7. hafta maçları tamamlandı. Alınan sonuçlar şöyle: Bayanlar: İller Bankası-Konya Ereğli Belediye: 3-0 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-IBA Kimya TED Kolejliler: 3-0 Fenerbahçe Acıbadem-Beşiktaş: 3-0 Karşıyaka İZKA İnşaat-Galatasaray Medical Park: 0-3 Erkekler: Halkbank-Torul Gençlik: 2-3 Fenerbahçe-Galatasaray: 0-3.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.