Sultan Mevlana MürüvvetVakfından kermes

Sultan Mevlana MürüvvetVakfından kermes

Sultan Mevlana Mürüvvet Vakfının öğrencilere burs ve yoksul ailelere yardım amaçlı düzenlediği kermese yoğun bir ilgi vardı

Kayalı Park arkası eski PTT binasında Sultan Mevlana Mürüvvet Vakfı’nın düzenlediği kermes yapılan duanın ardından açıldı. Kermesin açılışına Vakıf başkanı Ahmet Göçer, yöneticileri, bayanlar ve davetliler katıldı.

Kermes hakkında bilgi veren Sultan Mevlana Mürüvvet Vakfı başkanı Ahmet Göçer, kermes ‘ten gelecek olan geliri hayırlı amaçlı kullanacaklarını ifade ederek, “Konya’da 2007 yılından bu yana hizmet veren vakfımız, ihtiyaç sahibi okumayan öğrencilere burs vermek ve fakir ve muhtaç ailelere yardım amacıyla kuruldu. Bu yıl geleneksel hale getirdiğimiz kermesimizin dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz.  Kermesimizden elde edeceğimiz gelirle öğrencilere burs vereceğiz. Fakir ve muhtaç ailelere de yardım edeceğiz. Vakıf olarak 50 öğrenciye burs veriyoruz. İlerde öğrenciler için bir yurt ve okul yaptırmayı düşünüyoruz. Kermesimize emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Bütün Konyalıları kermesimize bekliyoruz” dedi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.