Süleymanoğlu: Önceliğimiz gençler

Süleymanoğlu: Önceliğimiz gençler

Halter Milli Takım Genel Koordinatörü Naim Süleymanoğlu, öncelikli hedeflerinin genç haltercileri yarınlara hazırlamak olduğunu belirterek, “Bizim öncelikli hedefimiz gençleri kazanmaktı. Elde edilen son başarılar da bunu kanıtlıyor” dedi.

Kendisinin 4 ay önce göreve geldiğini hatırlatan Süleymanoğlu, mevcut genç sporcuların Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil edeceğine dikkati çekerek, “Şu anda bunun meyvelerini almaya başladık. Bu çocuklardan olimpiyatlarda madalya bekliyoruz. Kısa zamanda bu kadar toparlandık. Bu sene böyle tamamlanacak” diye konuştu.
MİLLİ TAKIMDA DEĞİŞİKLİK
Naim Süleymanoğlu, gelecek yıl itibariyle milli takım teknik kadrosunda değişikliklere gideceklerini belirterek, “Gelecek sene ufak tefek değişiklikler olacak. Bu sene böyle tamamlanacak. Sonra oturup bir durum değerlendirmesi yapacağız” dedi. Göreve başladıktan sonra Türk halterinde gözle görülür bir kıpırdanma olduğunu ifade eden Süleymanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bugün Bulgar basınında ‘Naim geldi Türk halteri coştu’ şeklinde haberler çıktı. Bu başarılar bir başlangıç. Büyükler takımında hiç kimsenin yeri garanti değil. Şu anki gençler büyükler milli takımına katılacak potansiyel sporcular. Hedef kadroyu gençleştirmek. Emekliliği gelmiş olanların yerlerine gençleri monte edeceğiz. Emekli olmasalar dahi gençler onların yolunu kesecektir. Genel koordinatör olarak sporcu seçimine karışmıyorum, ancak çalışma sistemleri, kamp yerlerini seçimi gibi hizmetleri ben belirliyorum. Herşeyimle milli takımın hizmetindeyim. Bu gençlerin gelecek yıl Avrupa ve dünyada ağabeylerinin yerlerini almalarını bekliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.