Sulama Trafo Ve Gsm İstasyon Trafo Yağlarını Çalarken Yakalandılar

Sulama Trafo Ve Gsm İstasyon Trafo Yağlarını Çalarken Yakalandılar

Bursa’da vatandaşlara ait arazi sulamasında kullanılan trafolar ve GSM firmalarının verici istasyonlarında trafolarda kullanılan yağları çalan şahıslar suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre; Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan...

Bursa’da vatandaşlara ait arazi sulamasında kullanılan trafolar ve GSM firmalarının verici istasyonlarında trafolarda kullanılan yağları çalan şahıslar suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan istihbarat çalışmalar neticesinde, şüpheli şahısların vatandaşlara ait arazi sulamasında kullanılan trafo ve GSM firmalarının verici istasyonlarındaki trafolarda kullanılan yağları boşaltarak bir araca yükledikleri tespit edildi. Bunun üzerine sabah 06.30 sıralarında takip edilen araç, durdurulmak istenmesine rağmen, araç sürücüsü dur ihtarına uymayarak jandarmaya ait araca çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Yapılan takip neticesinde şüpheli araç, Yenişehir ilçesi Selimiye Mahallesi'nde ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Ormanlık alanda yapılan detaylı araştırma sonucu aracı bırakıp kaçan E.Y. ve E.A. isimli şüpheliler de yakalandı.

Jandarma ekiplerince araçta yapılan aramada, 1 adet boru anahtarı ve 14 bidon trafo yağı (20 litrelik) ele geçirildi. Meydana gelen hırsızlıkla ilgili yapılan soruşturmada, şüpheli şahısların geçmiş dönemde de aynı bölgede benzer olaylara karıştıkları tespit edildi. Bunun üzerine şüpheli şahıslar E.Y. ve B.A., ifadelerinin alınmasını müteakip tutuklandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.