SÜ'den saldırıya kınama

SÜ'den saldırıya kınama

Konyada, Prof. Dr. Mehmet Madene yapılan bıçaklı saldırı görev yaptığı SÜ tarafından kınandı.

Konya’da, Prof. Dr. Mehmet Maden’e yapılan bıçaklı saldırı görev yaptığı Selçuk Üniversitesi (SÜ) tarafından kınandı.
SÜ’den yapılan açıklamada, fakülte binasındaki odasında bulunduğu sırada öğrencisi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden’in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Yaşar Şen, Prof. Dr. Maden’in karın ve göğüs bölgesinden aldığı darbeler sonucu yaralandığını ve hastaneye intikal eder etmez gerekli tetkiklerin yapılarak ameliyata alındığını söyledi. Doç. Dr. Şen, “İnce bağırsakta ve sol göğüste kesici alete bağlı yaralanma tespit ettik. Ameliyatı son derece başarılı geçti. Yaralanma sırasında hocamız, ciddi oranda kan kaybettiği için dünden bu yana toplam 15 ünite kan verildi. Sağlık durumu düne göre şu anda daha iyi. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Hayati tehlikenin en alt seviyede olduğunu söyleyebilirim. Hekim arkadaşlarımız bir an olsun yanından ayrılmıyor” dedi.
SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel yayınladığı mesajda, “Üniversitemiz bünyesinde gerçekleşen bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Hocamıza yönelik menfur saldırıyı en sert şekilde kınıyor, Prof. Dr. Mehmet Maden’in bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.