"Suçluya Ulaşmada Mobese Sistemi Hayati Öneme Sahip"

"Suçluya Ulaşmada Mobese Sistemi Hayati Öneme Sahip"

Antalya Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, suçluya ulaşma, yakalama ve adalete teslim etmede mobese sisteminin önemli olduğunu söyledi. Mobese sisteminin aynı zamanda suçlunun suç işlemesinde caydırıcılık vazifesi görevi gördüğünü...

Antalya Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, suçluya ulaşma, yakalama ve adalete teslim etmede mobese sisteminin önemli olduğunu söyledi.

Mobese sisteminin aynı zamanda suçlunun suç işlemesinde caydırıcılık vazifesi görevi gördüğünü belirten İlhan, ışıklandırma ve güvenlik kamerası olan yerlerde suç işlenme oranının izbe ve karanlık yerlere düşük olduğunu kaydetti.

Suçlulara kısa sürede ulaşarak, polisiye olayları aydınlatmada Mobese sistemeninin hayati öneme haiz olduğunu belirten İlhan, 208 bin nüfuslu Manavgat'a Mobese sistemi kurulmasının aciliyet arz ettiğini ifade etti.

Müdür İlhan, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneğini (MASİAD) ziyaret etti.

Ziyarette MASİAD Başkanı Turgay Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ünal, Süleyman Öz ,Okan Akın,Olgun Hayıt,Hüseyin Güneş,Fatih Sözen ve Hüseyin Sırcan hazır bulundu.

İlhan, önümüzdeki günlerde Manavgat'ta Mobese sisteminin kurulması için ciddi adımlar atılacağını kaydetti.

. MASİAD Başkanı Turgay Akar'da yaptığı açıklamada konunun Manavgat Ortak Akıl Platformu'nda görüşüldüğünü önümüzdeki günlerde konu ile ilgili toplantı yapılacağını söyledi.

Akar, MASİAD olarak ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.