Steven Seagal Romanya’da Sokak Köpeği Sahiplendi

Steven Seagal Romanya’da Sokak Köpeği Sahiplendi

Romanya'da sahipsiz köpeklerin itlaf edilmesine izin veren yasa tasarısının ardından yurtdışından hayvan severler bu ülkedeki köpekleri sahiplenmek için kampanya başlattı.

Romanya'da sahipsiz köpeklerin itlaf edilmesine izin veren yasa tasarısının ardından yurtdışından hayvan severler bu ülkedeki köpekleri sahiplenmek için kampanya başlattı. Kampanyaya ünlü aktör Steven Seagal de katıldı.

Film çekimleri için bulunduğu Romanya’da hayvan barınağında bulunan 7 aylık bir köpeği sahiplenen Seagal, yavru köpeğin aylık giderleri için aylık 18 Euro verecek. Seagal kamuoyundaki farkındalığı arttırmak istediği için bu yardımı yaptığını söyledi ve bir daha üzücü bir olayla karşılaşılmaması temenninde bulundu.

Romanya’da 4 yaşındaki bir çocuğun ölümüyle sonuçlanan köpek saldırısından sonra parlamentonun çıkardığı bir yasa ile sahipsiz sokak köpeklerinin uyutulması için belediyelere izin verilmişti.

Steven Seagal 2014’te vizyona girecek 10 milyon dolar bütçeli “A Good Man” çekimlerinin bir ayağını Romanya’da gerçekleştiriyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.