Stanojevic’in  hesabı 3’te 3

Stanojevic’in hesabı 3’te 3

Konyaspor’un Sırp Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic kötü başladığı Süper Lig kariyerini iyi tamamlamak istiyor. Stanojevic Sivasspor maçı ile birlikte kalan 3 maçı da kazanmak istiyor

Süper Lig’de 35. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçiren ve altıncı sıradaki yerini Trabzonspor’a kaptıran Konyaspor yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte kalan diğer iki maçını da kazanarak sezonu güzel noktalamak istiyor.

Konyaspor hikayesine kötü başlayan Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic de Sivas deplasmanında kazanarak Türkiye kariyerini daha iyi bir noktaya taşımak istiyor.

Sırp teknik adam, Konyaspor’un başında çıktığı ilk 5 karşılaşmada gol sevinci dahi yaşayamamış ve ilk 5 maçında gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör olarak Süper Lig tarihine geçmişti. Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic, yeşil-beyazlı takımın başında ilk galibiyetini zirvede yer alan Galatasaray’a karşı 2-1’lik skorla aldı. Güçlü rakibine karşı önemli bir zafer elde eden Konyasporlu futbolcular ve Aleksandar Stanojevic, bu galibiyetin ardından üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladı.

Stanojevic, bu maçtan sonra yedek kulübesinde yer aldığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Tek yenilgi ise Adana Demirspor’a karşı geldi. Mental olarak rahatlayan ve çıkışa geçen Konyaspor, son 4 maçta 10 puan toplayarak puanını 49’a çıkardı ve ligi altıncı sırada tamamlama adına iddialı bir konuma geldi. Anadolu Kartalı, kalan tüm maçlarını kazanarak ligi ilk 6 içinde tamamlamayı planlarken Sırp Teknik adam Stanojevic de kendi kariyeri adına iyi başlayamadığı hikayesini seri galibiyetlerle tamamlamak istiyor. Konyaspor Sivasspor maçının ardından evinde Karagümrük ile ligin son haftasında ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.