Stanojevic toparladı

Stanojevic toparladı

Konyaspor’a geldiği andan itibaren kariyerinin en kötü günlerini geçiren Sırp Teknik adam Aleksandar Stanojevic ilk kez art arda iki maçı kazanma başarısı gösterdi.

Konyaspor’un başında 11 maça çıkan Aleksandar Stanojevic 3. galibiyetini iç sahada Trabzonspor karşısında aldı. Stanojevic ilk galibiyetini iç sahada Galatasaray karşısında almıştı.

Aleksandar Stanojevic, Konyaspor'un başında bugüne kadar 11 Süper Lig karşılaşmasında görev yaptı. Türkiye kariyerindeki ilk 4 Süper Lig maçında Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe'ye mağlup olan Sırp çalıştırıcı, bu süreçte gol sevinci bile yaşayamamış ve adını kötü anlamda Türk futbol tarihine yazdırmıştı. Aleksandar Stanojevic, bu kötü performansının ardından yeşil-beyazlı takımın başındaki ilk puanını Giresunspor karşısında elde etti. Rakibiyle golsüz berabere kalan Stanojevic, Türkiye kariyerine ilk Süper Lig puanını yazdırdı. Sırp teknik adam, bir sonraki haftada ise Hatayspor'un ligden çekilmesi nedeniyle ilk 3 puanını kağıt üzerinde hükmen aldı. Stanojevic ilk galibiyetini ise lider Galatasaray karşısında alarak adından söz ettirmişti. Daha sonraki maçlarda Ümraniye ve Antalyaspor ile berabere kalırken Sırp teknik adam Adana Demirspor karşısında ise sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Stanojevic kariyerindeki bu kötü gidişe Kasımpaşa deplasmanında aldığı 2-1’lik galibiyetle son verdi. Sırp teknik adam bu maçın ardından iç sahada Trabzonspor’a karşı da kazanarak ilk kez art arda galibiyet almayı başardı.

Konyaspor art arda alrdığı b galibiyetlerle puan sıralamasında iki basamak birden yükselerek haftayı 45 puanla 6. basamakta kapattı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.