SRL asansör adından söz ettiriyor

SRL asansör adından söz ettiriyor

Konya’da asansör sektörünün öncüleri arasında yer alan SRL Asansör fuarda ziyaretçilerini ağırlıyor. Konya’da yüzlerce projeye imza atana SRL asansör sektörde adından söz ettiriyor.

Fuar ve SRL firması hakkında bilgiler veren SRL Asansör Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karakuş, “Kaliteli ürün ve müşterilerine dünya standartlarında çözüm sunmak ilkesiyle yola çıkan SRL Asansör, kurulduğu günden günümüze kadar sektöründe adından söz ettiren firmalardan olmayı başardık. Konya’da 4 bin 500 metrekare kapalı alanda yüksek teknolojiye sahip makine parkuru ve konusunda uzmanlaşmış teknik kadromuzla uluslararası standartlara uygun asansör kabini ve asansör kumadan panoları üretimini sürdürüyoruz.

srl-asansor-3-1.jpeg

SRL Asansör, yürüttüğü Ar-Ge odaklı üretim çalışmalarıyla ürün çeşitliliğini sürekli artırıyoruz. 30 ülkeye paket asansör ve yürüyen merdiven sistemleri ihraç ediyoruz. İş alanımızda önemli yatırımlar yapan ulusal ve uluslararası lider bir Dünya şirketi olarak olma yolunda hızla ilerliyoruz. Kullanıcılara uygun fiyat, ileri teknoloji ile kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken sınıfının en iyi hizmetini sağlayıp müşteriler ile güçlü ortaklıklar kuruyoruz. Bu fuar sektörel anlamda Konya’da yapılması gereken bir fuardı Konya asansörde lider şehirlerden dolayısı buda böyle bir fuarın gerekliliğini gösteriyordu. Fuar herkes için hayırlı olsun inşallah eksikleri tamamlayarak seneye de aynı şeklide gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.