SP Selçuklu Teşkilatından Latif Selvi ye ziyaret

SP Selçuklu Teşkilatından Latif Selvi ye ziyaret

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli ve beraberindeki heyet Eğitim-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selviyi yerinde ziyaret etti

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Derbentli ve beraberindeki heyet Eğitim-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Latif Selvi’yi yerinde ziyaret etti. Selçuklu İlçe Başkanlığına yeni atanan Mustafa Derbentli teşkilat olarak ilk ziyaretlerinin olduğunu söyledi. Derbentli, “Yeni görevimizde ilk olarak sayın Latif Selvi’yi ziyaret ediyoruz. Kendisinin sivil toplum adına Konya’ya olan hizmeti çok büyüktür” dedi.

Son günlerde torba yasayla memurların elinden alınan bazı haklarından en yakın zamanda geri verilmesi temennisinde bulunan Mustafa Derbentli, “Memurların yaşam standartlarının artırılması için siyasi parti olarak elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu. Ziyaretten çok memnun kaldığını ifade eden Latif Selvi ise, “Siyasi partiler önemli bir müessesedir. Siyaset yönetime talip olmadır. Siz değerli siyasi parti mensupları bizim için son derece önemlisiniz. Bu nazik ziyaretinizle bizi çok memnun ettiniz” dedi. Sendika olarak gayretli bir çalışma gösterdiklerini dile getiren Selvi, “Gelişmiş ülkelerde ekonominin yüzde 7’si eğitime harcanmaktadır. Bizde ise bu rakam yüzde 3’tür. Ekonomide fedakarlık yapılacaksa eğitime yapılmalıdır. Özellikle taşra okullarımızın buna çok ihtiyacı var. Sendika olarak bunun gayretindeyiz” diye konuştu. Ziyarette Latif Selvi’nin ve diğer sendika mensuplarının Öğretmenler Günü’nü kutlanmasının ardından gündemle alakalı sohbetler edildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.