SP Konya Ilgın’da Milli Görüş’ü anlattı

SP Konya Ilgın’da Milli Görüş’ü anlattı

Seçim çalışmalarını hızlandıran SP Konya İl Başkanlığı Ilgın’a çıkarma yaptı.

Ilgınlılara Milli Görüş’ün projelerini anlatan partililer, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ için Saadet’in iktidarının şart olduğunu belirtti.
2011 genel seçimlerine tam kadro hazırlanan Saadet Partisi Türkiye’yi karış karış dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi (SP) Konya İl Teşkilatı da hafta sonu Ilgın ve Doğanhisar ilçelerini ziyaret etti. Ilgın ilçe meydanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Ilgın İlçe Başkanı Av. Yetkin Özalp, Saadet Partisi’nin halkla iç içe olan tek parti olduğunu savundu. Özalp, Saadet Partisi ilçe başkanlığı görevine getirilmesinden sonra Ilgın’da arkadaşları ile beraber seferberlik ilan ettiklerini, Yeniden Büyük Türkiye’nin kurulması için üstün çaba sarf ettiklerini söyledi.
Özalp konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Bizler yarın seçim varmış gibi çalışan bir partiyiz. Halkımızla iç içeyiz. Milletimizin derdi ile dertleniyor, sorunları çok iyi biliyoruz. Esnafımızın, çiftçimizin ve emekçimizin yaşadığı ekonomik travmayı yakinen müşahede ediyoruz. Toplumumuz maddi ve manevi buhranın içerisindedir. Gerek sosyal ve gerekse ekonomik hadiseler insanımızın hakkı olan müreffeh hayat nizamını gasp etmektedir. Bizler Milli Görüşçü kadrolar olarak, insanımıza hakkı olan bir dünya, hakkın, haklılığın ve alın terinin üstün olduğu müreffeh bir Türkiye vaat ediyoruz” dedi. “Aziz Milletimiz çok iyi hatırlamaktadır ki Milli Görüş’ün hizmet başında olduğu efsane hizmetlerin gerçekleştiği günler bereket dönemi idi” ifadelerini kullanan Özalp, “Şimdi yeniden özlenen günler için, Konya’mızdan gelen misafirlerimizle beraber Ilgın’da kucaklaşma gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizle dertleşeceğiz. İlçe ziyaretleri kapsamında ilçemize teşrif eden partimiz il teşkilat yöneticilerine teşekkür ederim. Programımız hayırlara vesile olsun” diye konuştu. Daha sonra ilçe meydanında vatandaşlarla görüşen SP’liler hazırlanan parti el ilanlarını dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.