Sözümün bir değeri varsa gereği yapılır

Sözümün bir değeri varsa gereği yapılır

Hasan Angı: İktidar Partisinin il başkanı olarak gördüğüm yanlışın önce ilgilileriyle görüşürüm ve görüştüm. Kusura bakmasınlar benim sözümün bir değeri varsa gereğini yapsınlar, yok sayarlarsa kendileri bilir

KULÜP KÖTÜ YÖNETİLİYOR

Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, dün gazetemizi ziyaret etti. Konya'daki ve Konyaspor'daki son gelişmeleri değerlendiren ve bu doğrultudaki soruları cevaplayan Angı, özellikle Konyaspor'un kötü yönetildiği ve genel kurula gidilmesi noktasındaki tavrında bir değişik olmadığının da altını çizdi. Konyaspor'un bu şehrin bir markası olduğuna değinen Hasan Angı, kulübün iyi yönetilmediğini ve bu yönetimin kesinlikle genel kurula gitmesinin gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“Konyaspor'da bir sıkıntı olduğu herkesin malumu. Ben yönetici arkadaşların kendilerine  genel kurula gitmeleri noktasında düşüncelerimi söyledim.  Bu doğrultuda tavrımı koydum ve bundan da geri adım atmış değilim. Eğer Konyaspor'un başına bir iş gelirse, bunun sorumlusu ben değil, bu yönetim ve bu yönetimin devam etmesi noktasında görüş bildirenlerdir. Veya bu yönetimi devam etme noktasında teşvik edenlerdir. Ben bu ülkenin iktidar partisinin il başkanıyım. Eğer insanlar gelip Konyaspor'daki sıkıntıyı dile getiriyorlarsa, benim buna duyarsız kalmam mümkün değil. Özellikle söylüyorum; bu arkadaşlar bana geldiler ve kendilerine Konyaspor noktasındaki düşüncelerimi ilettim. Hala ayak diretiyorlarsa kendileri bilir. Dediğim gibi bu kulübün başına bir sıkıntı gelirse bunun sorumlusu İl Başkanı Hasan Angı değildir” dedi.

img_8307.jpg

KONYASPOR İYİ DEĞİL

Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, başarısızlığın belli başlı sebeplerinin olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Konyaspor'da psikoljik bir baskı havası var. Bu takıma da yansıyor. Yönetici gücünü iyi yönetimden alır. Bu gücü verecek yönetim var mı?  Ben  bu nedenle yönetimin gitmesi tarafındayım.  Ben futboldan zevk almadığım halde maçlara geliyorum. Ben şehrimin yanındayım, Konyaspor’un destekçisiyim.  Ama Konyaspor iyi değil. Ben bu arkadaşlara söyledim, ama es geçtiler. Neticede bizim görüşlerimiz basında yer alınca yeniden görüştük. Cuma günü İl başkanları toplantısındaydım aramışlar. Ben de cumartesi Konya'dayım buyrun gelin dedim. Kendilerine aynı şeyleri söyledim.  Arkadaşların şöyle bir iddiaları var, biz iyi bir yönetimiz başarılı bir yönetimiz.  Ama ortada kötü giden şeyler var, iyi bir ilk yarı geçirmediler.  Sezon başından bu yana yaşanan talihsiz  olayların dışında  diğer yaşanan olumsuzlukların sorumlusu yönetim. Bazı olaylar yönetimin dışında  TFF’nin verdiği 5 maçlık cezanın kabul edilir bir yanı yok. Burada suç orada tedbir almayanlar bu olayların sorumlusudur. Ben bizim taraftar gruplarına şunları söylüyorum; biz Konyada yaşayan insanlarız, Konya seyircisinin bir ağırlığı olmalı.  Bu taraftar geçen sezon  mutluyken bu sezon ne oldu, ne değişti?  O transferleri ben mi yaptım. Tahir başkan mı yaptı. Kim yaptıysa  onlar versin hesabını. Toplum hataların bedelini yönetime keser.  Yönetim noktasında Hasan Angı da olsa Ahmet Şan da olsa Tahir Akyürek de olsa  sorumlu onlarındır. İhale onlara kalır. Yöneticiysen bunun sorumluluğunu taşıyacaksın. İşine kimseyi karıştırmayacaksın. Ben il başkanıyım, partiyi birileri yönetecek, hesabını da ben verecem öyle mi? Ya adam gibi yönetirim ya da bırakır giderim, bu kadar basit.”

img_8309.jpg

BEN MEVCUT YÖNETİMİ UYARDIM

Konyaspor yönetiminin mutlaka bir kan değişikliğine ihtiyaç duyduğunu bildiren Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Benim tavrımın bu olduğunu herkes biliyor. İtiraz etsinler desinler ki  “hayır başkan yanlış düsünüyorsun, biz kulübü çok iyi yönetiyoruz,  garanti veriyoruz, bu takımı düşürmeyeceğiz” O zaman buyursunlar gelsinler, bunu benim yanımda, karşımda söylesinler. Konyaspor yönetimine kim gelecekse gelsin, ancak mesuliyeti taşayıcak bir yönetim olsun. Konyaspor Konya'nın marka değeridir ve  kimsenin de  babasın malı değil. Bir kısım insanlar bana “niye müdahil oluyorsun?”  bir kısım insanlar da diyor ki “vur masaya yumruğunu  bitir işi”. Bana göre ikisi de yanlış. Ben bir Konyalı olarak Siyasetin İl Başkanı olarak gördüğüm yanlışın önce ilgilileriyle görüşürüm ve görüştüm.  Kusura bakmasınlar benim sözümün bir değeri varsa gereğini yapsınlar, yok sayarlarsa kendileri bilir. Hiç kusura bakmasınlar  çokta  umurumda değiller. Dışardaki vatandaş, kulübün başına birşey gelse niye ilgenmedin? Diye bana hesap sorabilir mi?  Ben yöneticilere uyarımı yapmışım. Bu işin çok da içinde olmadığımı da ifade etmişim. Ne kulübü sahiplenirim, ne kulübü dışlarım. Hasan Angı, Konyaspor’un marka değerine zarar gelmesini istemeyen sade bir vatandaşdır. Beni nasıl değerlendirirlerse değerlendirsinler, ister İl Başkanı Hasan Angı olarak, ister sade bir vatandaş olarak” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum