Sözlü: Adana’nın Sportif Alt Yapısını Güçlendireceğiz

Sözlü: Adana’nın Sportif Alt Yapısını Güçlendireceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve amatör sporlar için tesisler yapacaklarını söyledi. Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ve yönetim...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve amatör sporlar için tesisler yapacaklarını söyledi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Hayırlı olsun dileğinde bulunan ve başarılar dileyen Ali Gülleri, Sözlü’nün Adana’ya önemli hizmetler yapacağına inandığını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, "Uzun soluklu bir kampanya yürüttük. Bu süreçte sizinle yakın ve samimi bir temasımız oldu. Desteğinizi gördük, inşallah güveninizi boşa çıkarmayız." dedi.

Spor tesisleri konusunda ASKF’ye söz verdiklerini hatırlatan Hüseyin Sözlü, "Verdiğimiz sözleri tutacağız. O tesisleri yapacağız. Bu tesisler birilerinin çıkarına değil Adana’da amatör sporlara hizmet verecek. Adana’nın sportif altyapısını güçlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir futbol okulu kuracaklarını da açıklayan Hüseyin Sözlü, projenin sahibinin Adana Demirspor’un efsanevi futbolcularından, teknik direktör Tekin İncebaldır olduğunu ve okulun başına ünlü hocayı getireceklerini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.