Sözcü alana PKK liderlerinin posteri

Sözcü alana PKK liderlerinin posteri

Sözde 'T.C.' tartışmalarına tepki için gazetenin birinci sayfasından BDP-Kandil fotoğrafını poster gibi yayınlayan Sözcü, alay konusu oldu.

BDP'lilerle PKK yöneticilerinin fotoğrafını birinci sayfadan yayınlayan Sözcü, belki de farkında olmadan, terör örgütünün propagandasını yaparak örgüt yandaşlarının ekmeğine yağ sürerken, gazetenin manşetiyle örgüt medyası bile dalga geçti.

Sözcü, bugün birinci sayfasında BDP heyeti ile PKK yöneticilerinin aynı karede yer aldığı fotoğrafı yayınladı, böylece gazete, şimdiye kadar çekilemeyen örgütün bütün yönetim kadrosunun bir arada olduğu fotoğrafı, sempatizanlara poster niyetine dağıtmış oldu.

 Sözcü, sayfanın üst kısmında "Vatanını seven bunu assın" şeklinde bayraklı Türkiye haritasını verirken, atl tarafında da terör örgütü PKK 'nın lider kadrosu ve BDP'li vekillerin birlikte çektirdiği fotoğrafı "Açılımcılar bunu assın" diye vererek bir skandala imza attı.

Sözcü'nün PKK'nin lider kadrosunun çerçeveli fotoğrafını gören terör örgütüne yakın internet siteleri de Sözcü'yü "ti"ye alarak, "Sözcü gazetesinin bugün kapak sayfasında KCK ve HPG yöneticileri ile, BDP Milletvekillerinin Kandil'de yapmış olduğu görüşmeye ilişkin fotoğrafı çerçeveletip yayınlaması ardından, Diyarbakır'da gazete yok satmaya başladı" ifadelerini kullandı.

İşte bugünkü Sözcü'nün ilk sayfası:

sozcu-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum