Soylu: Milletin Hukukunu Başkasına Peşkeş Çektirmeyiz

Soylu: Milletin Hukukunu Başkasına Peşkeş Çektirmeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Bu memleketin parasını çarçur ettirmeyen, faiz lobilerine harcatmayan insanları, yöneticileri var.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Bu memleketin parasını çarçur ettirmeyen, faiz lobilerine harcatmayan insanları, yöneticileri var. Allah bizi adaletli yöneticilerden, halkının hukukunu, milletinin hukukunu başkasına peşkeş çekmeyen, çektirmeyen yöneticilerden eylesin.” dedi.

Süleyman Soylu Adana'da partisinin Seyhan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Fatih Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkında yaklaşık 500 kişiye verilen iftar öncesinde bir konuşma yapan Süleyman Soylu, çok güzel bir manzarayla karşı karşıya kaldığını belirterek, “Keşke bizim çocukluğumuzda da böyle güzel masalar kurulsaydı.” diye konuştu.

Bu akşam bütün güzelliklerin bir araya geldiğini aktaran Genel Başkan Yardımcısı Soylu, “Keşke daha önceleri de bu mahallede bu rahmet bereket ayını, sofrayı, aynı duyguyu milyonlarca insanla paylaşabilseydik. Ama bugün şükürler olsun ki hep birlikteyiz. Türkiye’nin her tarafında birlik ve beraberliğimizin bütün coşkumuzun Allah'a binlerce defa şükürler olsun ki sokak iftarlarında bu güzel anlayış içerisinde bu güzel gök kubbenin hoş seda içerisinde birlikte gerçekleştiriyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Adanalılara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getiren Soylu şunları söyledi: “Bizim milletimiz dostunu da aslını da, bizim milletimiz kendiyle beraber olanı da bizim milletimiz kendine pusu kuranı da iyi bilir. Yüzyıllar geçse de kimle beraber olduğunu kimle beraber olacağını kimin kendisiyle birlikte olduğunu ama kimin kendisiyle beraber olmadığını da iyi bilir. Bu memleketin vicdanlı, bu memleketin adaletli, bu memleketin hakkı bilen hukuku bilen bir başbakanı var. Bu memleketin parasını çarçur ettirmeyen, faiz lobilerine harcatmayan insanları yöneticileri var. Allah bizi adaletli yöneticilerden, halkının hukukunu, milletinin hukukunu başkasına peşkeş çekmeyen, çektirmeyen buna müsaade etmeyen yöneticilerden eylesin inşallah.”

Suriye’de her ay 5 bin kişinin bir insan, bir yönetim tarafından katledildiğini vurgulayan Soylu, “Bu doğru bir şey değil. Ne olurusunuz dua edelim. Filistin için, Mısır için ne olursunuz dua edelim. Suriye'deki huzur için ne olursununuz dua edelim. Myanmar'da sıkıntı çeken insanlar için dua edelim. Bu mübarek ayda alemlerin yaratıcısı Rabbül Alemin tarafından kabul edilir inşallah. İnşallah birliğimizin beraberliğimizin devamı bu güzel rahmet ayıyla birlikte her birimizin üzerine olur.“ şeklinde konuşmasını tamamladı.

İftar programına Süleyman Soylu’nun yanı sıra AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve çok sayıda partili katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.