Soylu: Konyaspor hakkını aramalı

Soylu: Konyaspor hakkını aramalı

Atiker Konyaspor’un evinde Trabzonspor ile oynadığı maçta Trabzonsporlu yöneticilerin saldırısına uğrayan Konyaspor’un eski yöneticisi Mehmet Soylu yaşadıklarını anlattı.

Soylu:  “Ali Turan’ın kırmızı kart pozisyonuna Trabzonspor’da yaşanan örnekleri de katarak tepki gösterdim. Ardından Trabzonspor taraftarları “Konyaspor kümeye” deyince de bu sözler çok ağrıma gitti ve “O kadar para harcayıp oynadığınız futbolla asıl küme düşmeyi siz hakkediyorsunuz” dedim. O sırada arkamda 3 tane Trabzonsporlu yönetici oturuyormuş. Birisi omuzuma vurarak  “ Ne diyorsun sen ?” dedi. Bende 3 kişinin tepkisi üzerine ayağa kalktım ve o sırada yüzüme sağdan bir yumruk hissettim” kan aktığını da hissedince kendimi kaybettim ancak yumruğu atan kişi ortadan kayboldu. Sonrasında olay karakola intikal etti. Maçın temsilcisi de “siz haklısınız gidin şikayetçi olun” dedi. Gittim şikayetçi oldum karakolda da “Yukardan baskılar geliyor bize” dediler ve sanırım kişiyi serbest bıraktılar” diye konuştu.

KONYASPOR HAKKINI ARAMALI

Soylu Kendi yaşadıklarının bir yana konularak Konyaspor’un hakkının aranması gerektiğini ifade etti. Mehmet Soylu  “Benim yaşadıklarım bir yana Konyaspor hakkını aramalı, sesini duyurmalı,  Trabzonspor maçında penaltıyı veren yan hakem bir-bir buçuk metrelik bariz ofsaytı vermiyorsa  burada art niyet vardır. Kesinlikle Konyaspor bu işin peşini bırakmamalı yasal olarak her türlü hakkını kullanarak sesini kamuoyuna duyurmalı” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum