Şota'dan ayrılık sinyali

Şota'dan ayrılık sinyali

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, ''Başkan ve yönetimle otururuz, hangi karar doğru ise ona da hazırım'' diyerek ayrılık sinyali verdi.

Trabzonspor'da işler yolunda girmiyor...

Son iki sezondur birçok transfer yapan, sezon başında da camianın en sevdiği isimlerden biri olan Şota Arveladze'yi takımın başına getiren Trabzonspor, bir türlü istediği futbolu ortaya koyamıyor.

SON 4 HAFTADA 0 PUAN

Sezona iyi bir başlangıç yapan, 2. haftada deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, 5. haftada alınan Galatasaray mağlubiyetinin ardından oynadığı 3 maçı da kaybetti.

3-2'lik Mersin İdman Yurdu mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, "Burada önemli olan kulübün geleceğidir. Başkan ve yönetimle otururuz, hangi karar doğru ise ona da hazırım. Ama ben kolay bırakan, kolay giden birisi değilim" dedi.

GÜNDE 3 KERE YEMEK YİYORUZ ZATEN

Şota Arveladze, bir gazetecinin, takımdaki kötü gidişatın ve soyunma odasında daha önce yaşanan tartışmaların nedenini sorması üzerine şunları söyledi:

"Benim Türkiye'de çalıştığım 6. sene oluyor. Bırakın 5 kişiyi kadro dışı bırakmayı, her kötü oynayan takım oyuncuları kadro dışı bırakıyor, yine kötü oynuyor. Hangisi doğru? 'Takımın birleşmesi için yemeğe çıkalım...' Her gün 3 defa yemek yiyoruz kulüpte. Hiçbir şey değişmiyor. Saygı bu değil. Soyunma odasında bir şeyler oluyor. Ben de yaşadım, 20 sene yaşadım. Kim girmiş benden fazla soyunma odasına? Hangisi doğru kimse bilmiyor. Gerçek bir değişimin gerektiğini geldiğimden beri söylüyorum."

HER KARARA HAZIRIM

Şota Arveladze, yenilseler de iyi bir oyun sergilediklerini, çok sayıda pozisyona girdiklerini ifade ederek, beklemedikleri anlarda goller yediklerini anlattı. "Bu savaşı vermeye hazırım" diyen Arveladze, "Burada önemli olan kulübün geleceğidir. Başkan ve yönetimle otururuz, hangi karar doğru ise ona da hazırım. Ama ben kolay bırakan, kolay giden birisi değilim. Kolay vermiyorlar, puanları zorla almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.