“sosyal Marka100” Listesinde Rixos Hotel İlk 10’a Girdi

“sosyal Marka100” Listesinde Rixos Hotel İlk 10’a Girdi

Rixos Hotels, Diplomacy.Live tarafından Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan şirketlerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen araştırma sonucu oluşturulan “Sosyal Marka 100” listesinde ilk 10 a...

Rixos Hotels, Diplomacy.Live tarafından Türkiye’nin sosyal medyayı en iyi kullanan şirketlerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen araştırma sonucu oluşturulan “Sosyal Marka 100” listesinde ilk 10 arasında yer aldı.

Diplomacy.Live tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk kez uygulanan Dijital Varlık Reytingi’nde, Capital 500, ISO 500 ve popüler sosyal ağlarda öne çıkan markaların web siteleri, mobil uygulamaları ve sosyal medya hesapları dikkate alındı. Liste, dijital varlık, bu varlıkların kişiselleştirmesi, güncelliği, etkileşimi, oluşturduğu etki ve ortaya koyduğu inovatif araç/projeler ana başlıklarındaki 158 göstergeden oluşan parametreler ışığında oluşturuldu.

Uluslararası pazarda hızla büyüyen lüks otel zincirlerinden birisi olan Rixos Hotels, dijital varlıklar (aktif kullanılan sayfalar), kişiselleştirme (segmente uygun yapılan paylaşımlar), güncellik (aktif paylaşım), etkileşim (paylaşımlarda alınan beğeni, RT, yorumlar vb.), etki (paylaşımlara erişen kişi sayısı) ve inovasyon (trendleri takip etmek) kriterlerine göre yapılan değerlendirme sonucunda “Sosyal Medya 100” listesinde ilk onda yer aldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.