Son düdüğe kadar devam

Son düdüğe kadar devam

Bu sezon ateş hattından kurtulmak için mücadele eden Atiker Konyaspor şuana kadar bunu başaramadı.

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor 29. Hafta sonunda 29 puanla ateş hattının içinde yer aldı. Bu sezon ateş hattından kurtulmak için mücadele eden Atiker Konyaspor şuana kadar bunu başaramadı. Ancak yeşil-beyazlı ekip son dört maçta kalesinde gol görmedi ve 8 puan topladı. Atiker Konyaspor bu başarısını son 5 maçta da devam ettirerek kabus sezonu mutlu bitirmek istiyor.

GÖZLER KASIMPAŞA MAÇINA ÇEVRİLDİ

Son 4 maçta 8 puan toplayarak kalan haftalar için umutlanan Atiker Konyaspor’da tüm gözler Kasımpaşa maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.  Atiker Konyaspor bu maçta mutlak galibiyet için sahada olacak.

GOL YEMEMESİ UMUTLARI GÜÇLENDİRİYOR

Atiker Konyaspor’un son 4 maçta gol yememesi kalan 5 haftada da başarılı sonuçlar alması için taraftarları umutlandırıyor. Yeşil-beyazlı ekip son 4 haftalık performansı ile ligin en gol yiyen takımları arasında yer alıyor. Atiker Konyaspor, Süper Lig’de son 4 maçta kalesini gole kapattı. Son iki sezonda ilk kez bu istatistiği yakalayan yeşil-beyazlı ekip, savunma performansıyla göz dolduruyor.

Atiker Konyaspor söz konusu dönemde Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında kalesinde gol görmedi.

Yeşil-beyazlı ekip, bu performansıyla ligin en az gol yiyen takımları arasına girdi. Şu ana kadar kalesinde 36 gol gören Atiker Konyaspor, Süper Lig’de en az gol yen takımlar arasında 5.sırada yer alıyor.  Ligde düşme hattında yer almasına karşın Konyaspor’un yakaladığı bu istatistik oldukça dikkat çekiyor.

5 FİNAL MAÇ KALDI

Atiker Konyaspor’un ligde kalması için kalan 5 maçta en fazla puanı toplaması gerekiyor.  Konyaspor’un rakiplerinin aldığı sonuçlar da yeşil-beyazlı ekibin durumuna direkt etki yapacak. Kalan maçlar şu şekilde: Atiker Konyaspor (29): Kasımpaşa, Bursaspor (D), Karabükspor (D),Göztepe,

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum