Soma'da Madende Hayatını Kaybeden İşçinin Cenazesi Toprağa Verildi

Soma'da Madende Hayatını Kaybeden İşçinin Cenazesi Toprağa Verildi

Manisa'nın Soma ilçesinde Eynez özel imbat maden ocağında gündüz vardiyasında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden maden işçisi Metin Keskin'in cenazesi bugün toprağa verildi.Keskin'in cenazesi, ilk olarak Zafer Mahallesi Köken sokakta...

Manisa'nın Soma ilçesinde Eynez özel imbat maden ocağında gündüz vardiyasında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden maden işçisi Metin Keskin'in cenazesi bugün toprağa verildi.

Keskin'in cenazesi, ilk olarak Zafer Mahallesi Köken sokakta yaşadığı evinin önüne getirildi. Eşi Emine ve çocukları Melek, Rukiye ve Sude ile annesi Rukiye ve babası Mustafa ve kardeşleri Ahmet ve Mehmet Keskin tarafından helallik alınması ardından, dua okundu. Dua esnasında Eşi Emine ve annesi Rukiye sinir krizi geçirdi.

Cenaze namazına Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Sendika Temsilcileri ve Keskin'in aile yakınları ile maden işçileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Keskin'in cenaze namazı ikindi namazına müteakip Zafer Mahallesindeki Merkez Camisinde kılındı. Keskin'in cenazesi yakınları ve işçi arkadaşların omuzlarda taşınarak Güney Mezarlığına götürülerek toprağa verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.