Soma'da Çöpler 'Çöp Taksi' İle Toplanıyor

Soma'da Çöpler 'Çöp Taksi' İle Toplanıyor

Manisa'nın Soma ilçesinde çevre kirliğini önlemek ve hijyeni sağlamak amacıyla belediye tarafından çöplerin hızlı bir şekilde toplanması için 'çöp taksi' uygulaması başlatıldı.Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Güllüce...

Manisa'nın Soma ilçesinde çevre kirliğini önlemek ve hijyeni sağlamak amacıyla belediye tarafından çöplerin hızlı bir şekilde toplanması için 'çöp taksi' uygulaması başlatıldı.

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Güllüce konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Uygulamayı, ana caddelerdeki çöp alımı sırasında yaşanan trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla yapıyoruz. Çevre kirliliğini önleme ve hijyende amaçlarımız arasında. Bunun yanında vatandaşlarımıza araç üzerindeki 444 18 91 nolu telefondan istediği zaman direk bizi aradıklarında ivedi olarak onlara aracımızı yönlendiriyoruz. Hangi saatte çıkarsa çıksın, çöpümüz devamlı aracımız dolaştığı için kaldırım üzerinde herhangi bir pisliğimiz, çöpümüz kalmıyor. Onun için vatandaşımız bu çalışmadan dolayı memnun olduklarını beyan ediyorlar." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.