Sokol Cikalleshi’den 3 gole direkt katkı 

Sokol Cikalleshi’den 3 gole direkt katkı 

Konyaspor’un Karagümrük'ü 5-1 yendiği mücadelede yeşil-beyazlı ekibin Arnavut oyuncusu Sokol Cikalleshi müthiş bir performans ortaya koyarak takımının 3 golüne katkı sağladı.

Sokol Cikalleshi 2 gol atıp bir de asist yaparak takımının kazandığı 3 puanda başrolü kaptı.61 ve 85. dakikalarda golünü atan Cikalleshi 64. dakikada ise Bytyqi’ye güzel bir asist yaptı. Ayrıca Jese Sekidika da Sokol’un güzel gol pasını değerlendiremedi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Sekidika topu auta attı.

GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM

Maçın sonunda konuşan yıldız oyuncu Sokol Cikalleshi galibiyeti taraftara armağan ettiğini söyleyerek: “Bugün 3 puanı aldık çok mutluyuz. Bazen güzel oyunları skora yansıtamıyorsunuz,ancak bugün farklı kazanarak özlediğimiz galibiyete ulaştık. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Galatasaray deplasmanında 87. dakikada yedğimiz golle sahadan yenik ayrıldık. O maç bittiği andan itibaren soyunma odasında  tüm arkadaşlarımızla birbirimize söz verdik. Bu galibiyete inancımız ta o zamandan başlamıştı.  Bugün takım olarak iyi bir performans sergiledik. Bu galibiyeti bizi en çok ve her zaman destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum. Taraftarlarımız stadyuma gelmese de sosyal medyadan desteklerini sürdürüyor. Bu 5 gollü galibiyeti onlara armağan ediyorum” diye konuştu.

BYTYQİ: İHTİYACIMIZ OLAN BİR GALİBİYETİ

Karagümrük karşısında takımın 3. golünü atan Konyaspor’un kanat oyuncusu Zymer Bytyqi maç sonunda açıklamalarda bulundu. Bytyqi’nin maç sonu açıklamaları şu şekilde: “ Güzel bir galibiyet aldık. Takım olarak bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Sahada güzel bir oyun ortaya koyduk. Bu mücadele ve oyunun sonunda gollü bir galibiyet aldık. Mutluyuz. Kalan maçları da en iyi şekilde oynayarak ligi sonlandırmak istiyoruz”

SPOR SERVİSİ   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum