Siyasette kavgacı üslup terk edilmeli

Siyasette kavgacı üslup terk edilmeli

HAS Parti Konya milletvekili Adayları Av. Veli Tolu ve İsrafil Kösedağ, Altınekin ilçe merkezini ve beldelerini ziyaret ettiler

Heyet İlçe Merkezinde, beldelerde esnaf ve kahvehaneleri ziyaret etti. Milletvekili Adayı Av. Veli Tolu, “Genel başkanlar neden halkın meselelerini konuşamıyorlar, çünkü bu günkü sistemde değişiklik yapacaklarına dair bir projeleri yok. Biz siyasi partiler olarak eğer oturup konuşamıyorsak, proje üretemiyorsak, kavga ederek milletten oy talep etmeye başlarız. Türkiye’de siyaset üslubunun değişmesi lazım, kavga ve problem üreten değil, çözüm üreten bir siyasetin Türkiye’ye gelmesi lazım. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş bugünkü ekonomik sistemin böyle gidemeyeceğini, milletten vergilerin toplanıp birilerine pompalandığını ve faiz olarak peşkeş çekildiğini, Türkiye’de 74 milyon insanın çalışıp 12 bin ailenin bu emeği sömürdüğünü çok açık bir şekilde ifade etmektedir” dedi.

Tolu ekonomi ile ilgili olarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Ülkemizde bu ekonomik ve iktisadi sistemin değişmesi gerektiğini söylüyoruz. Siyasal ve ekonomik sistem değişmeden Türkiye’de işler iyiye gitmez, gitmeyecektir. Bundan 10 yıl önce buğday 50 kuruşa satılıyordu, şimdi yüzde 300 petrole zam gelmiş, yüzde 500 elektriğe zam gelmiş, yüzde 400 DAP gübresine zam gelmiş ama buğdayın fiyatı hala 50 kuruşa satılmaktadır. Bütün köylümüz ve esnafımız bankaların kölesi haline gelmiştir. 12 Haziranda daha iyi bir Türkiye için, sömürülmeyen bir Türkiye için kendimize ait bir yönetim ve kendimize ait bir sistem olması için milletimizden destek istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.