Siyasetçi arkasında eser bırakmalı

Siyasetçi arkasında eser bırakmalı

Ak Partiden Konya milletvekili aday adaylığını açıklayan Pankobirlik Genel Başkanı, AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Siyasetçi arkasında eser bırakmalıdır dedi

Milletin yaklaşık üç ay sonra bir kez daha sandıkta sözünü söyleyeceğini ve iradesini tazeleyeceğini vurgulayan Recep Konuk, “12 Haziran milletin sandık başına gideceği ve tercihini yapacağı tarihtir. Ancak o tarihten önce demokrasimizin tam ve kamil anlamda işlemesi için en önemli görev siyasi partilerimizdedir. Fakat bu konuda tek görev ve sorumluluk siyasi partilerimizde değildir. Ülkeye hizmet etme ehliyet ve yeterliliğinde olan, Konya’mıza ve ülkemize hizmet etmek isteyen, herhangi bir yaraya merhem olabilecek hiç kimsenin de millet hizmetinden imtina etmeye, sorumluluk üstlenmekten, göreve talip olmaktan çekinmeye, kaçmaya, köşesinde sessizce oturmaya hakkı yoktur” diye konuştu. Konuk, bu bilinçle hareket ederek bu hizmet kervanında yer almak istediğini ifade ederek, “Türkiye için işin ucundan tutmak, gelişmiş ilk on ekonomi içinde ülkemizin yer alması için taşın altına elinizi de koymak gerekir. Ben de işin ucundan tutmak, deryada damla olmak ve yükü kaldırmak için omuz vermek üzere hizmet kervanında yer almaya talip oldum” diye konuştu.
ADAY ADAYI RECEP KONUK ÇUMRALILARLA BULUŞTU
AK Parti Konya milletvekili aday adayı Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Çumra'da partililerle bir araya geldi.
Konuk, AK Parti Çumra ilçe binasında Konya ve Çumra için neler yapacağı hakkında bilgi verdi.
Türkiye ve Konya'ya yapılabilecek hizmetlerin zor olmadığını belirten Konuk, amacının Konya bölgesini geliştirmek olduğunu vurguladı.
''Çumra'da sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum'' ifadesini kullanan Konuk, ''Burası bizim evimiz. Geçtiğimiz dönem bize AK Partiden gelen bir davet çok iyi bir sıralama çok iyi bir görevdi. Fakat başka yerlere söz verdiğim için sözümden dönemedim, verilen sözden de dönülmemeli. Bu davet devam eden bir davettir ve bizim düşündüğümüz beraberce çalıştığımız bir anlayıştı kısmet bu güneymiş'' dedi.
Ülkemizin çok büyüdüğüne ve geliştiğine dikkati çeken Konuk, şunları kaydetti:
''Bizimle beraber yürüyecek bu akıntıyla Konya'nın, Çumra'nın hatta ülkemizin faydalanacağı çok iş var. Ortada ciddi bir sorumluluk var biz bu yüzden AK Parti'deyiz. Davamız kesinlikle fakirliğin fukaralığın yoksulluğun giderilmesi davasıdır. Bunun mücadelesi için varız. En büyük sıkıntımız istihdam, ekmek, aş. Hepsi gelir geçer 12 Haziran geride kalır. Sonuç neyi yapabileceğimiz neyi ortaya koyduğumuz. Bunları var etmek için buradayız, bunlar için siyaset var.''
Hükümetle her zaman arasının iyi olduğunu anlatan Konuk, ''Benim hükümetle her zaman aram iyi olmuştur iyi diyaloglarım olmuştur olmaya da devam edecek. Doğru çalıştık iyi çalıştık iyi de neticeler aldık. Bunların neticesinde başka umutlarım var. Mademki, biz kurum olarak iyi güçlendik, bölge olarak iyi güçlendik birde çok güçlü iktidar var, ikisini bir araya getirirsek çok daha yeni sinerji ortaya çıkar'' diye konuştu.
Türkiye'nin coğrafya olarak imkanlarının Avrupa'daki çiftçilerden daha fazla olduğunu anımsatan Konuk, Avrupalıların bunu istismar ettiğini ve bunun değiştirilmesi gerektiğini belirterek, ''Tarımın bütün problemlerini çözeceğiz. Buna inanın. Bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.