Sitya ve Abdülkerim 30 haftanın en iyi 11’inde yar aldı 

Sitya ve Abdülkerim 30 haftanın en iyi 11’inde yar aldı 

Konyaspor bu sezon tarihi bir performansa imza atarken birçok futbolcusu da istatistikleri ile dikkat çekiyor. Sezonun geride kalan 30 haftalık periyodunda yeşil-beyazlı ekibin 2 oyuncusu Süper Ligde 30 haftanın en iyi 11’inde kendine yer buldu

Konyaspor bu sezon tarihi bir performansa imza atarken birçok futbolcusu da istatistikleri ile dikkat çekiyor. Sezonun geride kalan 30 haftalık periyodunda yeşil-beyazlı ekibin 2 oyuncusu Süper Ligde 30 haftanın en iyi 11’inde kendine yer buldu. 

Konyaspor’un başarılı savunma oyuncuları Abdülkerim Bardakcı ve Guilherme Sitya 30 haftanın en iyi 11’inde yer alan iki isim oldu.

Yanyıncı kuruluşun OPTA verilerine göre hazırladığı en iyi 11 şu isimlerden oluştu.  Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Onur Bulut (Kayserispor), Abdülkerim Bardakcı(Konyaspor), Kim Min je(Fenerbahçe),  Guilherme Sitya(Konyaspor), Joao Novais(Alanyaspor), Alexandru Maxim (Gaziantep FK), Ayoub El Kaabi(Hatayspor), Edin Visca (Trabzonspor), Antony Nwakaeme(Trabzonspor), Umut Bozok(Kasımpaşa)

Konyaspor’un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı takım savunması ile birlikte yeşil-beyazlı ekibe hücum anlamında da büyük katkı sağladı.  Başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki stoper Abdülkerim, Süper Lig'de geride kalan süreçte 4 gol atarken, 3 de asist yaptı. 

Anadolu Kartalı’nın bir başka başarılı oyuncusu ise sol bek  Guilherme Sitya oldu. 31 yaşındaki tecrübeli Brezilyalı  3 gol, 4 asistle etkili bir performans ortaya koydu. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum