Sitya: Takım içi uyumumuz harika

Sitya: Takım içi uyumumuz harika

Konyaspor’un Brezilyalı oyuncusu Guilherme Sitya, Konyaspor Youtube kanalında yayınlanan ‘Hayata Dair Her Şey’ programının konuğu oldu. Brezilyalı futbolcu, takım içinde arkadaşlığın çok iyi olduğunu ifade etti.

Konyaspor’un Brezilyalı oyuncusu Guilherme Sitya, Konyaspor Youtube kanalında yayınlanan ‘Hayata Dair Her Şey’ programının konuğu oldu.

Tecrübeli futbolcu, bu sezon önceki sezonlara göre sahada çok iyi bir performans sergilediğini belirtti. Sitya, ofansif oynayan bir oyuncu olduğunu belirterek“ Bir Brezilyalı olarak ve mevki olarak ofansif oynayan bir futbolcuyum. Türkiye’de biraz daha defansif oyun sergilense de hocamızın oyun anlayışıyla da ben ve diğer arkadaşlarım özelliklerini daha rahat gösterebiliyorlar. Aynı şekilde hocalarımızın verdiği güven de futbolcuları olumlu anlamda etkileyebiliyor” dedi.

SEZON SONUNA KADAR BAŞARIYI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

En çok anahtar pas atan oyunculardan birisin. Seni bu seviyeye çıkaran ne oldu? Sorusuna ise Brezilyalı oyuncu “ Bireysel performansımın üst düzeye çıkması takım olarak iyi bir performans sergilememiz. Herkesin saha içerisinde birbirine yardımcı oluyor. Ben de elimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Tabii ki de hocalarımız da gereken özveriyi gösteriyor. Futbolcular olarak da buna hocalarımızın taleplerine karşılık veriyor. Bunun beraberinde başarı kaçınılmaz oluyor. Sezon sonuna kadar bu başarıyı sürdürmek istiyoruz.” diye konuştu.

SİYAH FORMA İÇİMİ ÜRPERTİRDİ

En çok beğendiğin formanın ise yeşil-beyaz olduğunu kaydeden Guilherme Sitya “Yeşil-Beyaz formamız en sevdiğim formamız. Beyaz formayı da seviyorum. Siyahı da seviyorum çünkü gücü simgeliyor. Konyaspor’a rakip olursam ve Konyaspor’u siyah formayla görürsem içimde bir ürperti olurdu.” ifadelerine yer verdi.

BU SEZON Kİ 3 MAÇI UNUTAMIYORUM

Konyaspor’un başarılı sol beki 3 maçı hiç unutmadığını söyledi. Sitya “Fenerbahçe maçı. Öncesinde taraftarlarımızı bizi daha stada girmeden karşılamıştı. Trabzonspor maçını da unutamıyorum. Çok iyi oynamıştık ama kazanmamıştık. Son olarak ise Galatasaray maçı. O maça da çok iyi oynamamıza rağmen mağlup olduk. Bazen çok iyi performans sergileseniz de istediğini skoru alamıyorsunuz.” dedi.

HOCAMIZ VE BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ

Guilherme, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut için ise 'Diğer arkadaşlarımızla da görüşümüz hocamız Türkiye’nin en iyi hocası. İlhan Palut ve ekibi başarımızın baş mimarı. Hepimizin onlarla çalışmaktan çok mutluyuz' ifadelerini kullanırken, Fatih Özgökçen için ise 'Hepimiz kendisinden çok memnunuz. Maçlardan önce ve sonra bizleri ziyaret ediyor. Desteklerini hep hissediyoruz. Konyaspor’u ve bizleri çok önemsiyor' diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.