Sistem Dershaneleri'nde çifte bayram sevinci

Sistem Dershaneleri'nde çifte bayram sevinci

Üniversiteleri kazanan öğrencilerin açıklanmasından sonra Sistem Dershaneleri bu yılda çok sayıda öğrencisini Türkiyenin önemli üniversitelerine yerleştirdi

Üniversiteleri kazanan öğrencilerin açıklanmasından sonra Sistem Dershaneleri bu yılda çok sayıda öğrencisini Türkiye’nin önemli üniversitelerine yerleştirdi. Başarılı öğrencilerin çoğu bu yılda geçmiş yıllarda olduğu gibi Tıp Fakültelerini tercih etti. Sistem Dershaneleri’nin başarılarıyla ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay, sonuçların açıklanmasıyla birlikte Sistem Dershaneleri'nde çifte bayram sevincinin yaşandığını belirtti. Sınıf mevcudu 20 olan bir sayısal sınıftan 10 öğrencilerinin tıp fakültelerini kazandığını, yine 20 mevcutlu bir eşit ağırlık sınıfından da 11 öğrencilerinin de Hukuk Fakültelerine yerleştiğini belirtti.

Bin 478 öğrencilerinin üniversitelere yerleştiğini belirten Naci Atalay, "Velilerin ve kazanan öğrencilerin sevinçleri, mutlulukları yılın yorgunluğunu unutturuyor" dedi.48 öğrencilerin de yüksek puanlarının olmasına rağmen tercih yapmadıklarını, bu öğrencilerin de gelecek yıl Türkiye dereceleri için hazırlık yapacaklarını belirtti. Dershanelerin geleceği ile ilgili açıklamalar da yapan Naci Atalay, özellikle gelecek yıl sınava girecek öğrencilerin bu tür tartışmalardan etkilenmeden çalışmalarını sürdürmelerini gerektiğini belirtti. Önümüzdeki yıl YGS’nin 24 Mart’ta LYS'lerin de Haziran ayı içerisinde yapılacağını belirten Naci Atalay, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.