Sistem Dershaneleri öğrencileri emeklerinin karşılığını aldı

Sistem Dershaneleri öğrencileri emeklerinin karşılığını aldı

Öğrencilerin kazandıkları üniversitelerin açıklanması ile birlikte Sistem Dershanelerinde yüzler yine güldü

Öğrencilerin kazandıkları üniversitelerin açıklanması ile birlikte Sistem Dershanelerinde yüzler yine güldü. Uzun süredir bu güzel günler için hazırlık yapıldığını belirten Sistem Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay sonuçlardan memnun olduklarını belirtti.

 

Türkiye’nin en güzel üniversitelerine çok sayıda öğrenci gönderdiklerini belirten Naci Atalay çalışan, yorulan tüm öğrencilerin karşılığını aldığını ve geleceklerini şekillendirecek sonuçla rahatladıklarını belirtti.

 

Birçok üniversiteyi kazanabilecek puanlara sahip oldukları halde tercih yapmayan öğrencilerin de olduğunu belirten Naci Atalay öğrencilerin bu düşüncelerine anne ve babaların da saygı duyarak kendilerine desteklerini sürdürdüklerini belirtti. Önümüzdeki yıl yapılacak olan üniversitelere giriş sınavlarının tarihlerinde bir değişiklik olmadığını YGS’nin 1 Nisanda LYS’nin de bu yıl olduğu gibi Haziran ayında yapılacağını belirten Naci Atalay Sistem Dershaneleri olarak Ağustos ayı içerisinde önümüzdeki yılın çalışmalarını başlattıklarını belirtti. Kazanan tüm öğrencilere başarılar dileyen Atalay başarıda emeği olan anne, baba ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.