Sındırgı'da 5,7 Ton Esrar Ve Kök Keneviri Ele Geçirildi

Sındırgı'da 5,7 Ton Esrar Ve Kök Keneviri Ele Geçirildi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir şahsa ait ev ve arazide yapılan aramalarda 5 bin 760 kg esrar maddesi ile kök kenevir bitkisi ve kenevir tohumu ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.Ç. isimli şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Balıkesir...

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir şahsa ait ev ve arazide yapılan aramalarda 5 bin 760 kg esrar maddesi ile kök kenevir bitkisi ve kenevir tohumu ele geçirildi. Gözaltına alınan İ.Ç. isimli şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin Sındırgı ilçesi Küçükdağdere Mahallesi'nde yasadışı ekim kapsamında gerçekleştirilen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin şüpheli İ.Ç.'ye ait ev ve arazide esrar maddesi ve kenevir bitkisi bulunduğu ve ekildiği bilgisinin alınması üzerine, Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama kararı alınarak şüpheli evinde, bağ evinde ve çevresinde arama yapıldı.

Sındırgı Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Aydın, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve narkotik köpek timinin katıldığı aramada, beş farklı bölgede, ormanlık arazi içerisinde 110 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ayrıca şüpheli şahsın evinde ise 5.760 kg esrar maddesi, 100 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkileri ile esrar maddesine adli işlem yapılmak üzere el konuldu. Şüpheli İ.Ç. olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.