Sincaptan 27. şube

Sincaptan 27. şube

Sincap Marketler Zinciri 27nci şubesini Sancak Mahallesinde dualarla hizmete açtı. Açılışı gerçekleştirilen yeni şube ile bölgede halkının ayağına hizmet götürülmüş oldu

10 yıldır Konya halkına kaliteli hizmet anlayışı ile hızla büyümeye devam eden Sincap Marketler Zinciri 600 metrekare satış alanı olan Sancak şubesinde 20 personel ile müşterilerine hizmet verecek. Sincap Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Tabak açılış töreninde yaptığı konuşmada, “2012 yılını yatırım yılı olarak belirledik. Bu nedenle de Konyalı vatandaşlarımıza Konya’nın her yerinde kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni açılan şubemizin yanında çok yakında yeni bir genel merkez binası ve depo ile de hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Ali Tabak, “Sincap Marketler Zinciri’nin düzenlemiş olduğu ev, araba ve beyaz eşya kampanyası 28 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Sincap Marketler zinciri yetkilileri olarak 10’uncu yılda 10 muhteşem hediye’ kampanyasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi. Açılışa Konya’nın büyük marketlerinden olan Çelikkayalar Marketleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik de katıldı.
MUSTAFA ÖZÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.