Sincaptan 10.yıl kampanyası

Sincaptan 10.yıl kampanyası

Sincap Marketler Zinciri, müşterilerine 10. Yılında 2 adet ev 2 adet araba 2 buzdolabı, 2 çamaşır makinesi ve 2 adet bulaşık makinesi hediye edecek

Konya’da köklü bir geçmişi olan Sincap Marketler Zinciri Temmuz 2002’den bu yana Konya’ya hizmet vermekte. 2006 Nisan ayında şube sayısını 13’e çıkartan Sincap Market, Yerel, ulusal ve uluslararası birçok markanın perakende tedarikçisi olan Söz Gıda A.Ş., Deresallar Gıda A.Ş.,Aşçılar Gıda A.Ş. ve yerel market zinciri olan EKO Market AVM. A.Ş. olarak kurulan ortaklıkla Sincap Marketler Zinciri devralındı. Hızla büyüyen ve yerel sektörde öncü firma haline gelen Sincap Marketler Zinciri geçtiğimiz günlerde 25. Şubesi olan Akcamii şubesini hizmete açtı.

Sincap Marketler Zinciri bu büyük yapılanmadan sonra müşterilerine kampanyalar düzenleyerek, “555” Kampanyası ile müşterilerine içerisinde 1 ev, 2 araba, beyaz eşyalar ve elektronik eşyalardan oluşan 555 adet hediyeyi konser eşliğinde noter huzurunda hediye etti. Bu güzel kampanyanın ardından 20 kişiyi 5 yıldızlı termal otele, 11 çifti de umre ziyaretine göndererek alışılmışın dışında bir kampanya düzenleyerek müşterilerinin hem manevi huzura ulaşmalarını hem de termal sularda şifa bulmalarını dileyerek seyahate göndermişti. Bu kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Sincap Marketler Zinciri müşterilerine, 25 Şubat–28 Mayıs tarihleri arasında yürütülecek olan “10.Yılda 10 Muhteşem Hediye” Kampanyası ile bu kez 2 adet ev, 2 adet araba, 2 adet buzdolabı, 2 adet çamaşır makinesi ve 2 adet de bulaşık makinesi hediye edecek. Müşterilerin yapacağı 30 TL ve katlarında alışverişe verilecek olan katılım kuponu doldurulduktan sonra noter onaylı mühürlü kutulara atılarak çekilişe katılma hakkı kazanılacak. 16.06.2012 tarihinde çekilişi yapılacak olan Kampanyanın sonunda talihliler belirlenerek hediyeleri teslim edilecek.

2009 yılından buyana gelenekselleşen kampanyalarla her yıl müşterilere kazandırmaya devam ettiklerini söyleyen Sincap Marketler Zinciri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tabak, “Geçtiğimiz yıllarda ev araba ve Umre kampanyası yapmıştık. Bu yıl daha da büyüterek hem ev hem araba ve diğer hediyelerle beraber büyük bir kampanya yaparak Konya halkına Konya’nın marketinden büyük hediyeler kazandırmaya devam ediyoruz. Konya’dan kazandığımızı gene Konya’ya harcamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Biz bu şehrin marketiyiz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.