Sincap hediyeleri sahiplerine teslim etti

Sincap hediyeleri sahiplerine teslim etti

Her geçen gün büyüyen Sincap Marketler Zinciri, 13. yılına özel yapmış olduğu kampanyada 13 hediyeyi sahiplerine ulaştırdı.

Kampanyayla ilgili Dedeman Otel'de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Sincap Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ali Tabak'ın yanı sıra hediye kazanan aileler ve basın mensupları katıldı. Kampanya kapsamında Bilal Altun ev kazanırken, Yasin Levent buzdolabı, Ali Küçük derin dondurucu, Süleyman Aslan çamaşır makinesi, İsmail Kul bulaşık makinesi, Rıfat Işık turbo fırın, Ali Öztürk televizyon, Salih Badır elektrikli süpürge, İsmet Ali Güneri su sebili, Mustafa Çelik mikro fırın, Ayşe Satırlı mini fırın, Sezai Erduran set üstü ocak, İsmail Kuş ise mini kahve makinesi kazandı. Hediyeler, ailelerin adreslerine teslim edildi.

2-5.20150918094850.jpg

Toplantıda konuşan Sincap Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tabak, "Şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni kampanyalarımız olacak. Yeni bir mobil uygulama başlattık. Yerel zincir olarak Konya'da ilk mobil yazılım ile müşterilerimizin bizi ve indirimlerimizi daha kolay takip etmesini sağlamak amaçladık. Müşterilerimiz kazanacak" dedi. Sincap'ın 2002 yılında kurulduğunu, 2002-2015 yılları arasında mağaza sayısını 30'a çıkarttığını belirten Tabak, "Kurulduğu günden bugüne Konya'da büyüme odaklı çalışmalarını sürdüren Sincap, 2006  yılı Mart ayında şehrimizde 17 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan, 13 şubeli Osmanlı Alışveriş Merkezleri'ni bünyesine kattı. Daha sonrasında Konya'ra 8 şubeli Eko Market ile birlikte şube sayısını 21'e çıkarttı. Müşteri odaklı hizmet politikasını benimseyen Sincap Marketler Zinciri daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak için Konya merkezdeki yapılanmasına istikrar çerçevesinde emin adımlarla devam edecektir. Konyamız'dan aldığımız güçle geleceğe güvenle bakıyoruz" diye konuştu.

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.