Sinan Çambel: Zor bi  maçtan galip ayrıldık

Sinan Çambel: Zor bi maçtan galip ayrıldık

Dört maç sonra  76-73’lük skorla Galatasaray’ı yenen Konyaspor Basketbol'un Yardımcı Antrenörü Sinan Çambel, "Çok stresli ve duygusal bir haftanın sonunda Galatasaray NEF karşısında kendi evimizde çok zor bir maçtan galip ayrılmayı başardık" dedi.

Haftlardır galibiyet alamayan AYOS Konyaspor Basketbol bu kötü gidişe Galatasaray karşısında son verdi. Konyaspor Basketbol'da Koç Engin Gençoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray müsabakasında takımın başında Yardımcı Antrenör Sinan Çambel  çıktı. 76-73 mağlup ettikleri Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Çambel, "Çok stresli ve duygusal bir haftanın sonunda Galatasaray NEF karşısında kendi evimizde çok zor bir maçtan galip ayrılmayı başardık. Tüm oyuncu arkadaşlarıma, teknik ve idari ekibe, değerli Konyaspor yönetimine bu maçta tek vücut olup, galibiyeti getirdikleri için çok teşekkür ederim. 2022 yılını galibiyetle tamamladığımız için mutluyuz. Konyaspor camiası başta olmak üzere yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum" ifadeleri kullandı.

KONYASPOR DAHA ÇOK SAVAŞTI 

Galatasaray NEF başantrenörü Andreas Pistiolis, 76-73 kaybettikleri Ayos Konyaspor maçı sonrası konuştu. Koç Andreas Pistiolis, “Bizim için kötü bir maç oldu. Akıllı oynayamadık. Konsantrasyonumuzu kaybederek skoru koruyamadık. Rakibimiz bizden daha çok savaştı, bunu skora ve ribauntlara yansıtarak galip geldi. Daha iyi olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum