Simav Özel Bahar Koleji'nde Ders Zili Çaldı

Simav Özel Bahar Koleji'nde Ders Zili Çaldı

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji'nde, İlkokul 3.sınıf öğrencileri okulların açılmasından 3 hafta önce okullarında daha çok kitap okuma, daha çok sosyal faaliyet, daha çok dostluk ve arkadaşlık projesi kapsamında...

Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji'nde, İlkokul 3.sınıf öğrencileri okulların açılmasından 3 hafta önce okullarında daha çok kitap okuma, daha çok sosyal faaliyet, daha çok dostluk ve arkadaşlık projesi kapsamında bir araya geldiler.

3.Sınıf okul öğretmenlerinden İbrahim Acar, “Öğrencilerimizde 3 haftadır birlikteyiz. Hiç sıkınmadan bir yaz okulu gibi programlar uyguluyoruz. Velilerimizde de gayet olumlu karşıladılar bu projemizi ve bizleri destekledir.” dedi.

Sınıfımızda öğrencilerimiz kitap okuma saatlerinde Dünya Klasiklerini hemen hemen hepsi bitirdi şeklinde konuşan öğretmen Acar, "Kitap okuma saatlerinden, film seyretme zamanına kadar okulumuzda bir çok sosyal faaliyet yapıyoruz. Öğrencilerimiz bu programlara eksiksiz katılıyor ve bu bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizle bazı yarışmalar düzenliyor ve çeşitli ödüllendirmeler yapıyoruz. Ayrıca 2.sınıfta kalma sıkıntılı derslerde öğrencilerimizle bire bir çözüm uyguluyoruz. Belki denilebilir yaz günü bu kadar çok sıcak havalarda okul da nereden çıktı ama, ilk başta biz eğitimciler olarak öğrencilerimizle böyle bir ortamda birlikte olmak bizi çok mutlu ediyor. Öğrencilerimizin bir çoğu da zaten tatilden dönmüş oluyor." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.