Silifke’de Düğüne Giden Minibüsün Freni Patladı: 2’si Ağır 15 Yaralı

Silifke’de Düğüne Giden Minibüsün Freni Patladı: 2’si Ağır 15 Yaralı

Mersin'in Silifke ilçesinde düğüne giderken freninin patlaması sonucu şarampole devrilen minibüste bulunan yolculardan 2’si ağır 15 kişi yaralandıKaza, Silifke Müsait Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Silifke’nin Gündüzler...

Mersin'in Silifke ilçesinde düğüne giderken freninin patlaması sonucu şarampole devrilen minibüste bulunan yolculardan 2’si ağır 15 kişi yaralandı

Kaza, Silifke Müsait Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Silifke’nin Gündüzler Mahallesi'nden düğün için yola çıkan ve içinde 17 kişinin bulunduğu minibüs freninin patlaması sonucu Müsait Mahallesi yakılarında şarampole yuvarlandı. Takla atan minibüste bulunan yolculardan 2’si ağır 15 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla Silifke’de bulunan özel hastane ve devlet hastanesine götürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 9 yaşındaki Furkan Yel ile Sami Gökçe’nin (65) durumunun ağır olduğu belirtildi.

Yaralılardan bazıları, aracın balatalarının aşırı şekilde kokmaya başladığını ve araç şoförüne aracın frenlerinde sorun olabileceğini belirttiklerini, fakat yine de yola devam edildiğini, daha sonra frenlerin patlayarak şarampole yuvarlandıklarını söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.