Silifke'de 8 Kilogram Paketlenmiş Esrar Ele Geçirildi, 4 Kişi Adliyeye Çıkarıldı

Silifke'de 8 Kilogram Paketlenmiş Esrar Ele Geçirildi, 4 Kişi Adliyeye Çıkarıldı

Mersin’in Silifke ilçesinde yapılan yol kontrolünde 8 kilogram paketlenmiş esrar ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi adliyeye çıkartıldı.Edinilen bilgiye göre, Yeşilovacık Mahallesi'nde jandarma ekipleri rutin...

Mersin’in Silifke ilçesinde yapılan yol kontrolünde 8 kilogram paketlenmiş esrar ve bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi adliyeye çıkartıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilovacık Mahallesi'nde jandarma ekipleri rutin yol kontrolleri sırasında Antep’ten Antalya’ya giden bir otomobili durdurmak istedi. Jandarmayı gören otomobil sürücüsü Mehmet E. aracı mahalle arasına sürerek kaçmaya çalıştı. Jandarmanın sıcak takibi sonucunda mahalleden çıkmadan durdurulan otomobildeki Mehmet E., Yunus A., Mine A. ve Mesut Ç. isimli şahıslar yakalandı. Araçta yapılan aramada 1’er kiloluk halinde paketlenmiş esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız tabanca ile 5 mermi ele geçirildi. Jandarmada yapılan sorgunun ardından şahıslar Silifke Adliyesi'ne çıkartıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.