Silifke Belediyesi Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Silifke Belediyesi Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Silifke Belediyesi, kurbanlık hayvan satışı için kale arkasında kurduğu hayvan pazarında yaptığı son düzenlemelerle, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.Kurbanlık hayvan satıcılarının ve kurban almaya gelen vatandaşların...

Silifke Belediyesi, kurbanlık hayvan satışı için kale arkasında kurduğu hayvan pazarında yaptığı son düzenlemelerle, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı.

Kurbanlık hayvan satıcılarının ve kurban almaya gelen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde hazırlanan hayvan pazarında zemin etüt çalışmaları, elektrik, su ve tuvalet ihtiyaçları konusunda gerekli önlemler alındı. Hayvan pazarı yerinde incelemelerde bulunan Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Kurban Bayramı öncesinde tüm vatandaşlara rahat bir alışveriş yapma imkânı sunmaya çalıştıklarını belirtti.

Turgut, "Halkımızın temiz ve titiz bir ortamda kurbanlık alışverişini yapmalarını istiyoruz. Özellikle ilçemizin yayla ve mahallelerinden getirilen büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların görücüye çıktığı hayvan pazarında son çalışmalarımızı yapmaktayız. Kurban Bayramı'na az bir süre kaldı ve ilçemiz canlı hayvan pazarında hareketli bir yerleşim yerine sahip. Bölgemizin en fazla hayvan potansiyeline sahip olduğu bilinciyle hayata geçirdiğimiz canlı hayvan pazarımızı, yaklaşan Kurban Bayramı'nda eksiksiz bir şekilde faaliyete geçirip, bu bayramı rahat bir şekilde geçirmek istiyoruz. Bu çalışmalarımız sadece Silifke için değil bölgemiz için de oldukça büyük önem arz etmektedir. Çalışmalarımız bu alanın ileride hayvan borsası olması yönünde olacaktır. Canlı hayvan pazarımızı geliştirip, kalıcı hale getirerek, ilçemiz ekonomisine katkı sağlaması da projelerimiz arasında yer almaktadır.’’ dedi.

Hayvan pazarında yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, hayvan pazarının şartlarının ihtiyaca göre yenilendiğini ve isteklerinin Belediye Başkanı Mustafa Turgut tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildiğini ifade ettiler. Kale arkasında düzenlemesi yapılan hayvan pazarının saha incelemesine Başkan Mustafa Turgut’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Zarif Korkmaz, Ömer Savar, Esen Tuba Tol, Belediye Garaj Amiri Mustafa Güler ve belediyenin teknik birim personeli katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.