Silahlı Çatışmada Gözaltına Alınan 8 Kişiden 7'si Serbest

Silahlı Çatışmada Gözaltına Alınan 8 Kişiden 7'si Serbest

Çorum'da önceki gün meydana gelen ve bir kişinin öldüğü silahlı çatışmaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 7'si serbest kaldı.Olay, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında Çomar Barajı kenarında meydana...

Çorum'da önceki gün meydana gelen ve bir kişinin öldüğü silahlı çatışmaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 7'si serbest kaldı.

Olay, alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında Çomar Barajı kenarında meydana gelmişti. İddiaya göre, sözlü tartışma ile başlayan olay kavgaya dönünce iki grup arasında çatışma çıkmış, Mehmet Avcı (25) hayatını kaybetmişti. Olayın ardından polis geniş çaplı soruşturma başlatarak, olaya karıştıkları iddia edilen 8 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şahıslar, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şahısların olayda kullandıkları iddia edilen 2 adet tabanca ile 6 adet av tüfeği ile çok sayıda kovan da adliyeye getirildi. Savcılık soruşturmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan M.A., M.Ç., E.Y., Y.S., C.Ç. ile B.U., E.D., çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Fırat K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.