'Sığınmacı meselesi şiddetle çözülmez'

'Sığınmacı meselesi şiddetle çözülmez'

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, ““Ülkemizde bir sığınmacı sorunu olduğu gerçek. Ancak bu mesele şiddetle çözüme kavuşacak bir sorun değil” dedi

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, çalışmalarını sürdürüyor. Ekici, fırsat buldukça seçim bölgesi Konya’nın dışındaki illerde de önemli ziyaretler gerçekleştiriyor. Ekici, bu kez de Kayseri ve Aksaray’da bir dizi önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

İLK OLARAK KAYSERİ’DE TEMASLARDA BULUNDU

Hasan Ekici, ziyaretlerine partisinin Kayseri İl Başkanı Zülküf Arslan’ı ziyaret ederek başladı. Ekici’ye Arslan’ı ziyaretinde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rumi Bekiroğlu da eşlik etti. Ekici, Kayseri’de daha sonra sırasıyla Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Hayvan Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Uzel’i de ziyaret etti.

SIĞINMACILAR VE “KATLİAM YASASI” GÖRÜŞÜLDÜ

Ekici, Mazlum-Der Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ile geçtiğimiz günlerde kentte mültecilere yapılan saldırıları görüştü. Mazlum-Der’in olayların yatışmasındaki rolünün büyük olduğunu kaydeden Ekici, Ahmet Taş’a teşekkür etti. Türkiye’deki sığınmacı sorununun şiddetle çözüme kavuşamayacağını ifade eden Ekici, “Ülkemizde bir sığınmacı sorunu olduğu gerçek. Ancak bu mesele şiddetle çözüme kavuşacak bir sorun değil. Kayseri’de başlayan ve ülkemizin başka şehirlerine de sıçrayan olaylar bir kaos planının parçasıydı. Şiddet olayları hiçbirimizin istemeyeceği durumlar. Ülkemizi karıştırmak isteyenlere fırsat verilmemeli” dedi.

AKSARAY’DA DA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Ekici, Kayseri’deki ziyaretlerinin ardından ise Aksaray’a geçerek bir takım temaslarda bulundu. Hasan Ekici, Aksaray’da partisinin Aksaray İl Başkanı Gafur Yıldız’ı ziyaret ettikten sonra sırasıyla Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’ı, Aksaray Organize Sanayi Pnr Door Yön. Krl. Başkanı Yüksek Mimar Tuğrul Pınardağ’ı ve Aksaray İnternet Gazeteleri Cemiyet Başkanı, Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay’ı ziyaret etti. Ekici’ye ziyaretlerinde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rumi Bekiroğlu ve partililer de eşlik etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.