Sigarasız ilk alışveriş merkezi

Sigarasız ilk alışveriş merkezi

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Sigarasız Kurum'' projesi kapsamında 8 kuruma ''Sigarasız Kurum Flaması ve plaketi verildi.


Konya’nın ilk ve tek sigarasız alışveriş merkezi olarak ödül alan M1 Alışveriş Merkezi’nde dün düzenlenen ve 31 Mayıs Dünya Sigarasız Günü’ne denk gelen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci ile birlikte sigarasız kurum logolu flama ve belge alan kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, sigarasız kurum kampanyasına 2007 yılında başladıklarını belirterek, bir iş yerinin sigarasız kurum olabilmesi için kurum içindeki hiçbir mekânda tütün ürünlerinin tüketilmemesi, kurumun herhangi bir yerinde sigara içmeyi özendirecek yazı, resim veya kül tablası bulunmaması gerektiğini dile getirdi.
Sigarasız kurum logolu flama ve belge alan kurum ve kuruluşlar şunlar: M1 Alışveriş Merkezi, Akşehir Doğrugöz Şehit Turgut Makascı İ.Ö.O, Akşehir Reis İ.Ö.O, Meram Mevlana Anaokulu, Meram Vali Necati Çetinkaya İ.Ö.O, Meram Özel Mini Pinokyo Anaokulu, Selçuklu Özel M.Özdemir İ.Ö.O ve Selçuklu Necip Fazıl İ.Ö.O.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.