Sıfır ve ikinci el otomobillere faizsiz kredi imkanı. İşte güncel fiyatlar!

Sıfır ve ikinci el otomobillere faizsiz kredi imkanı. İşte güncel fiyatlar!

Otomobil sahibi olmak isteyenlere güzel haber verildi. Sıfır ve ikinci el otomobil sahibi olmak isteyenlere indirim ve faizsiz kredi müjdesi. İşte güncel fiyatlar

Türkiye'de ekonomik koşullar zorlaştığı için alım gücünde önemli seviyede düşüş gözlemleniyor. Bundan bir kaç yıl öncesine kadar vatandaş rahatlıkla otomobil satın alabilirken şuan zorluk çekiyor. İşçilere göre çok daha yüksek maaş alan memurlar otomobil satın alamaz hale geldi.

otomobil-4.jpg

PİYASALARDA FİYATLAR UÇUŞA GEÇTİ

Küresel şartlar nedeniyle tedarik zinciri bozulmuştu ve çip krizi yaşanmıştı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları da bu süreçte yükselmeye başlamıştı. Piyasa öyle bir hale geldi ki 2005 model ikinci el bir otomobil 400 bin lira oldu. Sıfır kilometre araç satın almak isteyenlerin karşısına ise 800 bin liradan başlayan fiyatlar çıkıyor.

otomobil-6.jpg

İNDİRİM KAMPANYALARI BAŞLADI

Fiyatlar yükseldiği için son aylarda otomobil satışları ise durma noktasına geldi. Piyasadaki durgunluk nedeniyle otomobil bayilerinin elindeki stoklarda artış meydana geldi. Finansman sorunuyla karşı karşıya kalan sektör temsilcileri çareyi indirim kampanyası yapmakta buldu.

otomobil-2.jpg

SIFIR OTOMOBİLLERE FAİZSİZ KREDİ İMKANI

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sıfır araçta bollaşma, banka kredilerinin sıkılaştırılması gibi bazı sebepler nedeniyle otomotiv piyasasında talep düştü.

otomobil-satisi.jpg

Düşük talep, artan stoklar ve yıl sonuna yaklaşılması, markaların takas desteği, uygun oranlı kredi fırsatları veya yüzde 15'e varan indirimler gibi cazip kampanyalar sunmasına neden oldu" dedi.

Ayrıca, Ertemel bazı markaların faizsiz kredi desteği gibi özel kampanyalar başlattığını da belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.