Sıfır otomobillere 180 bin lira indirim geldi! İşte kapsayacağı modeller

Sıfır otomobillere 180 bin lira indirim geldi! İşte kapsayacağı modeller

Türkiye'de ikinci el ve sıfır otomobil sahibi olmak isteyen milyonlarca insana güzel haber verildi. Buna göre sıfır otomobillere 180 bin lira indirim uygulandı.

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarındaki artış yaklaşık olarak 5 yıldır devam ediyor. Durum böyle olunca otomobil fiyatları zirveye çıktı. Eski bir otomobilin fiyatı bile 300 bin liradan başlıyor. Sıfır otomobil fiyatlarında başlangıç seviyesi olarak ise 700 bin lira kabul ediliyor. Alım gücü düştüğü için birikim yaparak otomobil satın alma dönemi de sona erdi.

sifir-arac.jpg

MERKEZ BANKASI FAİZLERİ YÜKSELTİNCE OTOMOBİL SATIŞLARI DURDU

Vatandaş sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında düşüş bekliyordu. Merkez Bankası faizleri yüzde 30'a yükseltince sıfır otomobil fiyatları da düşüşe geçti. Bireysel tüketicilerin kredileri onaylanmadı ve otomobil bayileri sıfır araçları satamadı. Elde kalan sıfır otomobiller için çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Türkiye'de çok tercih edilen otomobil markası indirim kampanyasını duyurdu.

sifir-km-araclar-3.jpg

SIFIR OTOMOBİLLERE 180 BİN LİRA İNDİRİM

Bahsi geçen indirimin tutarı ise 180 bin lira olarak kayıtlara geçti. Toyota sıfır otomobile indirim kampanyasını duyurdu. Bahsi geçen kampanya kapsamında sıfır Corolla'ya 180 bin lira indirim yapıldı.Toyota Corolla kampanyadan önce 1 milyon 180 bin liraya satılıyordu. Yeni kampanya ile birlikte Corolla 1 milyon liraya satılacak.

sifir-km-araclar.webp

COROLLA YOĞUN İLGİ GÖRECEK

Geniş bagaj hacmi ve yol konforuyla dikkat çeken Corolla'ya bu kampanyadan sonra yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Benzinli motoruyla yakıt tasarrufu sunan Corolla halihazırda Türkiye'nin en çok satan sedan otomobil modelleri arasında yer alıyor.

Toyota Corolla'nın donanım paketlerine göre sıfır kilometre satış fiyatları şu şekilde:

1.5 Vision Multidrive

Fiyatı: 1.002.800

corolla-5.webp

1.5 Dream Multidrive S

Fiyatı: 1.149.000

corolla-4.jpg

1.5 Dream X-Pack Multidrive S

Fiyatı: 1.228.550

corolla-ucuz.jpg

1.5 Flame X-Pack Multidrive S

Fiyatı: 1.311.900

corolla.webp

1.5 Passion X-Pack Multidrive S

Fiyatı: 1.430.000

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum