Sıcaktan Bunalanlar Soluğu Denizde Aldı

Sıcaktan Bunalanlar Soluğu Denizde Aldı

İstanbul'da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar soluğu denizde aldı. Boğaz'ın müsait olan alanlarını dolduran İstanbullular kavurucu sıcakta denizin keyfini çıkardı. Vatandaşlar kimi zaman dondurma yiyerek, kimi zaman şemsiye taşıyarak...

İstanbul'da kavurucu sıcaklardan bunalan vatandaşlar soluğu denizde aldı. Boğaz'ın müsait olan alanlarını dolduran İstanbullular kavurucu sıcakta denizin keyfini çıkardı. Vatandaşlar kimi zaman dondurma yiyerek, kimi zaman şemsiye taşıyarak serinlemeye çalıştı.

Sıcaklığın 35 derecenin üzerine çıkması İstanbul'da bunaltıcı bir hava yaşanmasına neden oldu. Dışarıda olanlar güneşin kavurucu sıcağından korunmak için her yolu denedi. Seyyar satıcıların sattığı şapkalar en fazla ilgi gören ürün oldu. Su içerek ve dondurma yiyerek serinlemeye çalışanlar da dikkat çekti. Özellikle turistlerin sıcağa karşı aldıkları kişisel önlemler de görüntülere yansıdı.

Bazı vatandaşlar da sahillere akın etti. Özellikle Boğaz'ın pek çok noktasında kalabalıklar oluştu. Kimisi ağaçların gölgesinde kimisi de denize girerek serinlemeye çalıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.