Shaarawy Milan'ı ipten aldı

Shaarawy Milan'ı ipten aldı

Serie A'da kabus gibi bir sezon yaşayan Milan El Shaarawy'nin golleriyle beraberliği kurtardı.

Serie A'da kabus gibi bir sezon yaşayan Milan; zirveyi zorlayan Napoli karşısında iki farkla geriye düşmesine rağmen takımını tek başına sırtlayan El Shaarawy'nin golleriyle beraberliği kurtardı..

Serie A'da zirve mücadelesi veren Napoli çok kötü bir sezon geçiren ve bu zamana kadar sadece 14 puan toplayabilen Milan'ın 13. haftada konuk etti.


Napoli [2 - 2] AC Milan
5' [1 - 0] G. İnler
30' [2 - 0] L. Insigne
44' [2 - 1] S.E. Shaarawy
82' [2 - 2] S.E. Shaarawy


Maça hızlı başlayan Napoli, henüz 5. dakikada Gökhan İnler'in attığı golle üstünlüğü eline geçirirken, 30. dakikada Insigne ile farkı 2'ye çıkardı. Bu sezon Milan'ı ayakta tutmaya çalışan genç oyuncu El Shaarawy, attığı muhteşem golle 44. dakikada durumu 2-1'e getirdi ve Milano devinin soyunma odasına ümitli gitmesini sağladı.

82. dakikada Milan eşitliği yakaladı. İlk golün sahibi El Shaarawy, kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atarken, Serie A'daki gol sayısını 10'a çıkardı. Kötü giden Milan'ı adeta tek başına sırtlayan İtalyan golcü, takımının zorlu deplasmandan puanla ayrılmasını sağladı.

İki farkı koruyamayan Napoli puanını 27'ye çıkarırken, lider Juventus ile arasındaki puan farkını 3'e indirme şansını değerlendiremedi. Milan ise puanını 15 yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.