Seyyar satıcı boğazı kesilerek öldürüldü

Seyyar satıcı boğazı kesilerek öldürüldü

Seyyar deri çeket ve yelek satarak geçimini sağlayan 56 yaşındaki Mehmet Taşkın yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürüldü.

 Furkan Dede Mahallesi Karamani Mehmet Paşa Sokak içerisinde önceki akşam ortaya çıkan olayda Mehmet Taşkın’ın aslen Afganistan uyruklu olduğu ve Antakya’da bulunan eşi ile 5 çocuğunun geçimini sağlamak için Konya’da seyyar satıcılık yaptığı öğrenildi. Kendisinden iki gündür haber alamayan komşularının eve gelerek kapıyı defalarca çalmalarına rağmen çıkmaması üzerine polise haber verilmesiyle ortaya çıkan olay mahalle sakinlerini dehşete düşürdü.
İhbar üzerine olay yerine gelen Polis kapıyı açarak içeri girdiğinde Taşkın odanın ortasında cesedi ile karşılaştı. Cinayet Büro dedektifleri olay yerinde yaptıkları incelemede talihsiz adamın bıçaklanarak ve boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirlerken cinayetin gasp amaçlı işlenmiş olabileceği yönünde çalışmalarını başlattı. Yaklaşık bir yıldır yalnız yaşayan Taşkın’ın Afganistan uyruklu olduğu ve Antakya’da yaşayan eşi ve 4 çocuğuna bakabilmek için deriden yapılan yelekleri Kapı Camii civarında sattığı öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.